0%
0%

Nu, pierzi Hollywood Walk of Faime de-a lungul Hollywood Boulevard. Walk of faime de la Hollywood este plin de stele care au fost implantate pe piesa interioară pentru a aminti contribuțiile fiecărui star la faima filmelor și televiziunii de la Hollywood.

Un alt site emblematic este banda de apus de soare găsită în West Dazzling. West Hollywood este totul despre viața de noapte, Melrose Avenue și delicii urbane. Din nou, parte integrantă a acestui stil de viață de la Hollywood pe care le așteptăm de la celebrele noastre super staruri.

Vila Getty din Malibu este preferata mea dintre cele două, fiind specializată în studiul artelor și culturilor Greciei antice, Romei și Etruriei. comenzi online restaurante Clădirea este o vilă restaurant de inspirație romană, înconjurată de minunate scopuri de grădinărit.

Există o mulțime de materiale de resurse ale restaurantelor asiatice din Los Angeles; de fapt, le puteți împărți în chineză, japoneză, coreeană, vietnameză, cambodgiană, thailandeză și multe altele. Există o mulțime de locuri în care se pot răsfăța dragostea pentru mâncărurile asiatice. Dacă preferați italiana, puteți opta dintre câteva dintre cele mai bune restaurante italiene alese din țară. Dacă, cum ar fi mâncarea veche bună americană, există sute de alegere. De fapt, sunt două restaurante în L . A . că ambele concurează pentru obținerea titlului inventat principalul sandwich French Dip.

7) Venice Beach: „Doar o altă zi în paradis” pare să fie mantra aici. Plimbați-vă pe promenadă sau navigați pe plajă; antrenament la masa musculară Beach gym, singura sală de greutăți în aer liber; privești un apus glorios. Este într-adevăr aici, în fața plajei Venice.

Întâlnirile romantice fac parte din sentiment. Există o legătură cu baruri de lux pentru femei. Chateau Marmont, Tower Bar sau Rooftop Bars sunt câteva dintre barurile care sunt foarte bine cunoscute pentru cocktailuri și dezvăluiri nocturne. Aveți de ales să vizitați școala în vârstă sau crestăturile moderne. Forty Deuce este plus o zonă favorită. Are unul cu cele mai tari saloane. Petrecăreții se bucură de cocktailuri fine în timp ce ascultă trupa de muzică jazz. Combinația menține mulțimea de la Hollywood în starea de petrecere până la închiderea zilei.

Apoi, așa cum era de așteptat, va exista invidia simplă. Adică cine nu și-ar dori să stea acolo unde poate fi vreme minunată în tot timpul anului, frumusețe naturală și cam tot ce ai putea dori să identifici la o distanță de condus? OK, ei bine, în acest moment, din acest motiv, taxa de viață este puțin mare. dar asta e cu totul alta poveste.
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|